onsdag 14. juni 2017

Rundbørste med føner

Rundbørste med føner

Alt for hotellbadet - matter, håndtørkere og hygieneprodukter. Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Det er vel verdt det. Husk at du alltid bør ta i volumprodukter før du føner håret. Om du venter til håret er tørt, blir mange av produktene bare klissete og volumet uteblir. Dette er mye kjappere enn å bruke føner og rundbørste , forklarer han. Vidunderverktøyet er en såkalt airstyler.


Dette betyr et verktøy som fungerer som både en føner og rundbørste. Begynn med å børste gjennom håret, så det ikke skal være flokete. Er det lenge siden du har vasket håret, anbefaler han å bruke en tørrsjampo.


Vi har stort utvalg av hårfønere i prisklasser! Hos oss finner du en hårføner som vil dekke ditt behov! Gjør det samme med hele det løse håret, til alt er tørt.


Håret på toppen skal fønes i passéer på linje med panna. Løft håret rett opp med rundbørsten når du føner det, og vær nøye med å føne godt i røttene. Avslutt med en hårspray for å gi ekstra hold til frisyren.


Få gjerne i deg frokost, kaffe og på med sminken i mellomtiden, eller bruk en vanlig hårføner til å tørke håret hvis du har dårlig tid. Husk å spraye håret med en varmebeskyttende spray før du bruker føner. Du kan også fordele en volumbyggende mousse i lengdene, men da kan håret bli fett etter én dag eller to. Håret tar ikke form før det begynner å tørke, så det er bare unødvendig slitasje på håret ditt.


La håret lufttørke, eller bare blås det litt tørt med føneren før du tar frem børsten. Den funker litt som en god rundbørste føn bare at su sluipper å styre med en stor føner og en stor ruundbørste. Gikk innom en salong i går for å kjøpe føner (siden min gikk dundas for noen måneder siden.) Så spurte jeg etter en rundbørste i tillegg.


Gjett hvor happy jeg ble når jeg ble fortalt at det fantes rullbørste med føn! Woho, det er jo midt i blinken for meg og mitt “layered” hår. Jo mindre du føner håret, jo mindre skader du det.


Kjenn på vekta og vurder om du bør finne en lettere modell. Dersom du bare grovføner håret kjapt, er det kanskje ikke så farlig om den er litt tung. Veldig fornøyd med den. Håret mitt blir fett om jeg føner det hele veien, men blir finest om jeg føner med rundbørste på slutten. Jeg har typisk nordisk hår, mykt, masse veldig tynne hårstrå, lite volum, kan plage håret en del før jeg får floker.


Vil ikke anbefale denne om du får floker lett, men på meg fungerer den utmerket. Denne hårbørste er perfekt å bruke mens du føner håret ditt, for at gi ekstra volum. Når du skal bruke en rundbørste for volum i håret er det viktig å bruke riktig stylingprodukter som gir volum. Stylingproduktene skal påføres i et håndkletørt hår, før du føner håret tørt med rundbørsten.


Rundbørste , bred - En bredere rundbørste i plast med nylonpigger på. Her kan man også bruke en keramisk rundbørste. Flott skaft i bøk og nylonbust med runde tupper! Om du føner håret med en rundbørste , for eksempel for å gi myke bølger eller volum, bør du ikke starte med å rulle alt håret rundt børsten. Ta deg tid til å sette børsten.


En smart rettebørste som fungerer som rettetang og hårbørste i ett og samme verktøy. Gre håret i midtskill, legg det bak ørene og bruk litt hårspray for å få håret til å holde formen. Alicias variant krever ingen forbehandling av håret. Rosies mer glamorøse frisyre føner du håret med rundbørste før du legger det bak ørene. LES OGSÅ: Denne trende har alle it-jentene til felles.


Best resultat får du hvis du har en rundbørste for hånd. Med den trekker du håret opp fra hodebunnen mens du føner håret oppover fra bunnen. Har du ikke rundbørste kan du også bøye hodet fremover og føne håret tørt på den måten, men det vil ta litt lenger tid. Denne har litt samme funksjon som en rundbørste , forklarer frisøren.


Men med sin firkantet form, er det lettere å gi høyde på håret for dere der hjemme, uten å måtte holde hendene høyt over hode. Denne har også en keramisk kjerne som holder på varmen fra føneren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg