mandag 5. juni 2017

Liten tretrapp

Med tretrapp forstår man trappas inntrinn er av tre. Her ser du hvordan du enkelt kan bygge en flott trapp, og samtidig sparer en liten formue. Til en tretrapp bør det alltid brukes minst mm tykke materialer i sopp- og råtebestandig treverk - f. Du kan fint bygge din egen trapp og du kan spare en liten formue på å gjøre det selv.


Her får du se på hvordan du trinn-for-trinn bygger trappen. Det er flere måter å lage en utvendig tretrapp til inngangspartiet på, men de vanligste typene er trapp med oppsatte trinn, trapp med trinn oppå vangene og trapp med trinn mellom vangene. Et typisk problem er at inntrinnene blir for korte. Mørkbeiset, laftet tømmer, hvite vinduslemmer, en liten tretrapp opp til vindfanget.


Den så stor ut, og den var sikkert koselig når det var fyr på peisen. Vil du bygge trapp ned fra terrassen din? I denne filmen viser vi deg hvordan du kan gjøre det. På toppen av Fykantrappa har vi Rallarbrakka, en liten fjell restaurant. Hos MAXBO finner du alt til trapp: loftstrapp, trappetrinn, trappegrind og trappevange.


Kjøp på nett eller i butikk. Fremkommeligheten på tomten kan bli mye bedre med trapper i terrenget. Denne gangen viser vi deg hvordan du enkelt bygger en tretrapp i skråning, men vi har også fremgangsmåten på både enkle utetrapper i stein og en tretrapp tilpasset terrassen. Hvorvidt gjelder denne trappen, er nøkkelen til suksess selve fundamenteringen. Når du støper en ny trapp, er det viktig at den har riktig fall – vekk fra huset, slik at huset ikke får fuktskader.


Her viser vi deg hvordan det gjøres. Stadig flere velger å bruke mer penger på trapp. Enkelte ganger kan det være vanskelig å forene ønskene om godt design og god gå-komfort, rett og slett fordi det avsettes generelt for lite plass til en god trapp. De påfølgende årene har EikTrapp vokst jevnt og trutt.


Fra å være en liten tomannsbedrift som tegnet og produserte manuelt, er nå Trapperingen EikTrapp en moderne bedrift med ansatte. Produksjonen er gått fra håndtegning til en effektiv produksjonslinje med CNC. Historiene om Rallaren og livet de hadde her oppe på fjellet er godt synlig i terrenget. Trappa er en velholdt tretrapp som klatrer opp fjellsiden. Fra parkeringsplassen til opp på fjellet er det ca 7km men hele 300høydemeter.


En liten tretrapp opp til andre etasje. Det slo meg at det ville være moro å bygge en litt større hytte enn det man gjorde da man var liten. Ny trapp på fem timer.


Liten tretrapp

Det stod mellom å kjøpe en ny trapp eller å pusse opp den gamle. Valget falt på ny, og i løpet av fem timer var jobben gjort. Stort utvalg av trapper. Design og høy kvalitet.


Norskproduserte trapper. Elegante kvalitetstrapper. Standard leveranse er trapp med tilhørende rekkverk på en side. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager.


Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen. Vi fortsetter ned en liten tretrapp og kan gå på sti og grusvei videre forbi de gamle tankene nord for Svestad brygge og frem til Svestad brygge hvor Prodykk dykkersenter holder til.


Her er det en liten kiosk som er åpen når dykkersenteret er åpent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg