torsdag 15. juni 2017

Paviljonger

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Paviljonger Direkte fra Lager. Kjøp paviljong online hos Trademax.


For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr. Bevaringsverdige varianter fantes i gamle dager i byparker og herskapelige villaer.

Her ble det spilt musikk, servert mat eller sosialisert i forgangne århundrer. Damer i kjole og herrer i hatt passiarte og kanskje oppsto det søt musikk. Av den grunn er det mange paviljonger som fremdeles leveres i. En paviljong har et utall bruksmuligheter, og gjør det lettere for deg å nyte sommeren i hagen uansett vær.


Med en paviljong eller et legjerde kan du skape en lun og vindstille krok på vindfulle sommerdager. Blir solen for sterk, kan paviljongen også gi deg svalende skygge. En paviljong lar deg forlenge sommersesongen, og med våre kvalitetspaviljonger får du en paviljong du kan ha glede av i mange år.


De flest Dancover paviljonger er enkle å transportere og raske å montere, gjør dem til det ideelle valget til å brukes på ditt arrangement eller i din hage.

Og med et bredt utvalg av ekstrautstyr på tilbu så kan du være sikker på at din paviljong vil bli en perfekt match. Hos Trademax finner du paviljonger i mange ulike stiler og størrelser. Vi har valgt ut paviljonger som fyller ulike funksjoner, for at du skal kunne velge en som passer deg og din hage. Noen av våre paviljonger har regnbestandig tak, andre er bedre til solskjerming, og noen kan også stenges helt og stenger ute kveldskulden. En eller flere av våre paviljonger til din hage er en investering som er vel verdt pengene.


Utenom at den beskytter mot den stekende solen og duggregnet, så gir den din hage en følelse av luksus og fest. Med en av våre fine paviljonger vil slekt og venner umiddelbart komme i feststemning. Da kan både dere og maten få skygge, og til og med dekning for regn dersom det plutselig skulle komme en liten liten regnskur.


En paviljong er også et helt utmerket alternativ dersom du ønsker å invitere til fest eller hageselskap, da trenger du ikke å bekymre deg for været på den store dagen! Velg blant våre ulike paviljonger under. En paviljong er liten run firkantet eller mangekantet bygning, og har tradisjonelt sett vært brukt til lysthus, restaurant eller sted for å fremføre musikk.


Her har vi våre ulike paviljonger. Perfekt tilskudd for hager og terrasser. Hagepaviljongene er i ulike størrelser og prisklasser. Noen hagetelt med og uten sidevegger, andre med tak i solid hardplast og noen med myggnetting. Disse er svært enkle å montere.


Gartner Teknikk er et firma som leverer veksthus med tilbehør til hageeiere, hobbygartnere og yrkesgartnere.

Hagemøbler til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.


Les mer om Rustas bruk av cookies og hvordan. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. Sunbelt Massasjebad tilbyr nå paviljonger av høy kvalitet til en rimelig penge. Alle våre Gazebo er enkle å montere og vi leverer til hele Norge.


En flott og solid paviljong. Quick Up-funksjon for rask og enkel oppsetting. Leveres i praktisk veske, komplett med barduner og plugger.


Vi har spesialisert oss på badstuer med infrarød varme og utendørs velvære. Vi leverer infrarøde badstuer, grillhytter, paviljonger , badestamper, gapahuker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg