mandag 5. juni 2017

Interiørhuset nettbutikk

Rask levering - dagers åpnet kjøp. Klikk her for å se utvalget i vår nettbutikk ! Vi har oppgradert store deler av huset og bla lagt fliser i hovedentre’, liten gang, wc og to bad. Vi har brukt massive marmor fliser flere plasser, og disse kan.


Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være.

Her er alt fra interiørartikler og møbler, til tekstiler og lamper. Vårt segment er basert på et uttrykk som vi kaller - Nordic Cool - Rene linjer, rustikke materialer, elementer som gir kontraster og skaper spennende uttrykk. IN-teriørbutikken har en klar skandinavisk profil med kjente merkevarer. Kjøp møbler og interiør direkte fra vår nettbutikk eller besøk butikken i Tønsberg. Utviklet av Susoft AS.


Hos oss finner du kjente merkevarer, og vi er stadig på jakt etter nye produkter som supplerer og utfyller eksisterende sortimentet i butikken. Trendhuset er en gave, interiør hobby butikk som har det meste til enhver smak og alder.

Alt fra garn, hobby og party artikler. I dette kan man ha vanlige telys eller bruke det som glass til smeltelys fra Village Candle. Nydelig med tente lys.


I den tidligere verksteds-bygningen til NSB finner du nå en av Sør Norges mest særpregede møbel og interiørforretninger. Flott nettbutikk med stilfulle møbler og interiør produkter. Forhandler av Adamsbro,Riviera Maison, ByOn, samt egne importerte varer. Fakturabetaling passer bra for alle.


Betaling med faktura er enkelt for kunden og gir økonomisk frihet. Med vår løsning kan du tilby faktura som betalingsalternativ. FRI FRAKT PÅ ORDRER OVER KR.


Hege Wølner er interiørdesigner og fargekonsulent med års erfaring i interiørbransjen. Hvor synlig er din bedrift? Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Alle fra Lama interiør Finnes HER, HER, HER og HER.


Interiørhuset Larvik AS. Om ikke din tante kan hjelpe deg, så har de en nettbutikk.

Vi er mange som er glade i de flotte interiørproduktene fra Lama. Rivièra Maison ønsker å presentere et interiørmerke som gir et bredt publikum en “feel good” følelse. Et merke med sterk oppfattelse, en livsstil, hvor. Kvinnedagen feiret jeg i hagen ved å kjøre ved. I storm og pøsregn, så vi kunne knapt valgt en bedre dag.


Se våre spennende produktkataloger. Vi er stolte av å tilby et utrolig bredt og moderne kvalitetsutvalg innenfor alle våre produktgrupper. I våre kataloger finner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg