torsdag 29. juni 2017

Oliver furniture wood seng

Vi hjelper deg med å finne den som passer for deg. Vi har et stort utvalg senger. Finn det nærmest deg her. Kjøp billig seng online hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Oliver furniture wood seng

Nå kan du sovne lett, og sove tungt med ny seng fra IKEA. Wood seng er moderne og eksklusiv i sit udtryk. Den passer nemt ind i flere forskellige indretninger med sit innovative og stadig klassiske enkle design.


Designet er unikt, og stilen er klassisk nordisk. De runde hjørner er med til at give sengen et indbydende udseende. Halvhøy seng i klassisk nordisk design. Velg mellom flere forskjellige senger til.


Wood halvhøj seng fungerer ikke bare som seng , men er også ideel som et sted hvor barnet kan udfolde sig. En stor hule under sengen tænkt til leg og sjov er en populær feature blandt børn. Forhenget dekker front og sider, og har døråpning og vindu. Classic Nordic design. Danish design with character produced in Europe.


Senger til lave priser. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Get Wood For Furniture. En elegant udgave af den halvhøje seng , der tilgodeser nærhed og behovet for at være tæt på det mindre barn. Børnene elsker hulen under sengen som er ideel til leg, et sted hvor der kan udleves fantasier og drømme.


Oliver furniture wood seng

Perfekt til å skape ramme rundt et koselig lekeunivers under den halvhøye sengen. OBS: Modellfotoet viser seng med forheng i annen farge. Oliver Furniture - Sustainable furniture for children and adults. Møbeluniverset byder på ikoniske junior-, tremme- og køjesenge, puslekommoder, klædeskabe og reoler. Hele kollektionen er produceret under bæredygtige forhold i Europa.


Bemærk mål- denne kan bruges fra spæd til 4-års alderen. Bund kan hæves og sider tages af. Special aerosleep madras medfølger.


Oliver furniture wood seng

Ligesom i Seaside collection er der også produceret en sengeskuffe samt sengehest der passer til sengene fra Wood collection. Vores univers er dybt forankret i en stolt skandinavisk møbelsnedkertradition, og ambitionen er at skabe produkter, der kan gå i arv i generationer. Den er rummelig og kører på små hjul. Er 1 dansk design fra bæredygtig produktion i Europa. Ridse i maling på det ene ben (se billede).


Fremstår overordnet meget pæn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg