torsdag 22. juni 2017

Juleduker broderi

Kjøp juleduker på nett. SILJE Festdrakt - ferdig håndbrodert eller broder selv! Hva slags juleduk man ser etter avhenger både av smak og behov. Juleduker for alle typer bord.


For de som har små barn i huset, eller venter hyppig besøk av små barn, kan en teflonfuk som tåler søl og fuktighet være et bra valg. Velg mellom ulike størrelser, fra 140x240cm til 140x320cm.

Ateljé Margaretha er størst på broderier i Norge! Hos oss finner du mengder av broderier fra velkjente leverandører til riktig god pris. Broder et håndarbeide. Vi har et stort sortiment av broderier fra velkjente varemerker.


Alle broderiene leveres med garn, vev og oppskrift, om ikke annet er angitt. Eg var stressa heile fjor vinter. Men eg kjenner tidvis at eg blir trang i brystet hadde det kome ut av intet hadde eg tenkt det var. Små og store juleduker i lettstelt (glatt og lett og tørke av) polyester.


Gul med diskret hvitt rankemønster.

Bemerk - intet salg til private. Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Mor broderte fine juleduker. De fleste av brikke- eller løperslaget som skulle ligge på skjenken, på småborder og salongbord.


Mormor hadde en stor, brodert duk til spisebordet. Svigermor har sydd en slik til oss, og nå skal mor sy til barnebarna. Til femtiårsdagen til ei venninne på Lillehammer lagde han en bunad som presang. På siden nedenfor er det lagt ut ganske mange gratis mønstre, men det er bare små bilder. Jeg fikk ikke til å legge ut en automatisk peker, så du er.


Linbutikken – kvalitets tekstilprodukter fra Litauen Norges største nettbutikk som selger tekstilprodukter som metervare lin, linduker, løpere, gardiner. Duken er pyntet med broderi i sølv og en vakker bølgete kant. Om en bordduk blir i meste laget finnes den også som bordløper. Vi tilbyr brodering av din logo på klær eller alle tenkelige tekstiler til høy kvalitet og rimelig pris! I vår broderiavdeling i 2. Vårt utvalg i julekalendere og juleduker er stort.


Kom innom og se på utvalget! Verdens (kanskje) lengste veggfrise ( broderi på stoff). Basert på kjent norsk folkevise ved samme navn.

Handler om Olav Åstason, som sovnet på juleaften og reiste gjennom de ulike nivåene av ”alle sjelers verden”. Henger på Telenorsenteret på Fornebu.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg