onsdag 21. juni 2017

Tørkesnor tak

Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat. Hele stativet er 57cm bredt og finnes i lengder fra – 1cm. Stativet er laget i stål, og er av ypperste kvalitet. Uttrekkbar tørkesnor med fem snorer! Begynner nå å få ferdig vaskerommet, og da kommer spørsmålet om hvordan få mest mulig plass til å tørke klær, og da virker jo tørkestativ opphengt i taket.


Tørkesnor tak

Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort. Hengende tak -tørkestativ 7kr. Smart tørkestativ løsning i god kvalitet. Heises opp og ned ved hjelp av snor.


Unngå og ta opp gulvplass for å tørke klær. Vi ønsker ikke å sitte med hodet opp i ei tørkesnor når vi skal ta badstu. Tørkesnorer i taket er et dårlig alternativ.


Jeg ser for meg en løsning med et slags stativ som kan fires ned fra taket når vi skal tørke tøy. Finner ikke noen sånne løsninger på nettet. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Monteres i tak eller på vegg.


Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien. Holder på å pusse opp badet, og har ønske om å ha en uttrekkbar snor som kan trekkes over badekaret til å tørke klær på. Har sett slike på flere hoteller, men ikke funnet dette i noen butikker enda.


Noen som vet hvor jeg får tak i en slik? Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Stativene montert i tak gjør det mulig å tørke tøyet både inne og ute. Vegghengt tørkestativ med hele meter tørkesnor ! Tak og veggmonterte tørkestativer er den beste løsningen til hus og hjem. Brabantia Wallfix er et stort tørkestativ med meter tørkesnor.


Mål sammenslått: x cm. Hent i butikk gjør det enkelt og lettvint å gjøre dine innkjøp raskt. Når du bestiller og betaler online, er ordren klar i en butikk. Kan enkelt felles ned når den ikke er i bruk og vil dermed ta mindre plass.


Jeg har så smått begynt å planlegge noen små endringer på vaskerommet. Rommet er på kvadrat meter og er avlangt i formen - på den ene langsiden er. Bygg et tørkestativ Følg vår byggebeskrivelse for å lykkes! Etter bekreftelse kan du gjøre en bestilling som vanlig.


Shop from abroad: If you live in Europe and want to make an order in our shop. Her finnes det mange smarte løsninger, for eksempel for skittentøysoppbevaring i skuffer, strykebrett i skuff, uttrekkbare hyller og skap med god plass til vaskebøtter, vaskemiddel, langkost og lignende. Litt benkeplass til bretting av tøy er viktig.


Lund anbefaler også en tørkesnor som kan trekkes ut ved behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg