torsdag 1. juni 2017

Sjøgløtt og bomull

For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte…! La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvittoner som passer inntil. Tidløs fungerer til både Egghvit og. En herlig harmoni av blått og grønt.


Alle disse vakre fargene finner du i fargekartet Våre vakreste farger.

Blåtoner er kjent for å skape rolige atmosfærer hvor ord som sval, frisk og avslappende er beskrivende. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Har dere noen tips til en annen blåfarge vi kunne ha brukt?


Har sett i alle fargekart uten å finne DEN fargen ;) Kan si at resten av huset går i bomull , sval sjø, sjøgløtt og Alladin med eik. Listverk er klassisk hvitt. Hvit Lyng er en vakker varm dempet grønntone som er nydelig til både Bomull og Egghvit men den bør sees i sammenheng med fargene dere da har plener om ellers i rommene. Sosiale medier og reklame. Informasjonskapsler på sosiale medier gir deg mulighet for å koble deg til det sosiale nettverket ditt og dele innhold fra nettstedet vårt via sosiale medier.


Jeg ønsker meg en vegg med kontrastfarge i stuen, og er usikker på om jeg skal ta noe annet enn hvitt på resten.

Stue og kjøkken er åpen løsning i L-form, ikke veldig store rom, og stuen (som skal bli kjøkken til neste år) har mye morgen- og kveldssol. Ikke lyst på eggehvit eller bomull. I tillegg har informasjonskapslene funksjoner i tilknytning til ivaretakelse av nettstedets sikkerhet og drift i samsvar med gjeldende regler. Maleren tror at noe hakket svalere enn turkis aksepteres og er svak for sval sjø og sjøgløtt.


Planene hadde vært der en stun og jeg valgte ut fargene sjøgløtt og sval sjø. Jeg hadde forestilt meg at det skulle være en fin blågrønn. Hun har eggehvite vegger og en lyserosa vegg for å lage litt. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Har malt strøk og vi ser at vinduene ser gulere ut, men ikke voldsomt. Utforsk denne tavlen til m_butterflypå Pinterest: Farger som passer til ferdigmalte lister i Bomull.


Inntil de nyere røde fargene er derimot både Egghvit og Bomull fine. Se flere ideer om Farger, Veggfarger og. Skitt og begroing syns mye bedre på en hvit vegg enn en vegg med mørkere farger. Dette gjør at huset holder seg hvitt og vakkert lenger.


OPTIMAL OptiWhite er en selvrensende husmaling utviklet for hvite hus med ekstremt lavt skittopptak og suveren beskyttelse mot svertesopp. Det viser jo seg at fargen bomull ikke er så lett å kombinere med blått. Men har allikevel forstått at fargen Blåtind eller kveldshimmel går greit til bomull.

I tillegg ønsker jeg noe lysere blåfarge til noe av møblene i rommet. Jeg har sett at fargen Blåtind og sjøgløtt er veldig fint sammen. Her og nå heller mitt neste male-valg mot Jade fra Jotun - som er akkurat passelig støvete og diskrét!


Den går godt sammen med Eggehvit, og dermed også Bomull. Det er en viktig faktor i vårt hjem at samtlige fargevalg tilpasses det fabrikkmalte listverket, slik at ikke dette virker misfarget eller gult. HUSK TAK OG LISTVERK Et godt fargevalg tar også hensyn til lister og tak.


Når du først svinger malepenselen, vil du bli ekstra fornøyd om du også gir disse flatene et nytt strøk. Grå og rustikk palett 2. Bruk gjerne alle tre, det gir et friskt og deilig inntrykk. Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon. VÅRE VAKRESTE FARGER Fargene i dette fargekartet er nøye utvalgt og gruppert slik at du enkelt kan finne passende kombinasjoner.


Kartet gir deg en god oversikt over nyanser og muligheter, men husk at lysforhold og andre elementer i interiøret kan ha stor påvirkning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg