mandag 5. juni 2017

Rundbørste vita

Rundbørste - En rundbørste gir volum, forklarer Auster. Og en god rundbørste vil også kunne rette håret for deg så du slipper å bruke rettetang etterpå. Mange har et keramisk senter som holder på varmen fra føneren, og distribuerer denne rundt om i håret når du grer.


Da kan du få makeup i butikken. Jeg vi vise hvordan en varm rundbørste som er ny på markedet brukes. Så kom og se, sier hun. VITA har også egen kundklubb – Det er gratis å bli medlem, og du samler opp bonuspong på hvert kjøp. Jeg kjøpte en rundbørste på vita , og du kunne velge mellom to størrelser, den ene var veeldig liten og den andre store var akkurat perfekt.


Denne rundbørsten er det perfekte verktøy til deg med langt hår. Børsten er et supert hjelpemiddel ved styling av håret, og gjør det enkelt å skape volum ved. Tina Kristoffersen, som leder butikken, har gledet seg lenge til å komme i gang. Vi tok en prat om åpningen av butikken som ligger ved siden av The Body Shop og. Ved å bruke en helt naturlig hårbørste, med for eksempel villsvin, tilfører man fylde og får børsten igjennom håret på en enkel og sikker måte – uten å strekke, dra i eller knekke det.


Ved hårføning kan du bruke en flatbørste eller rundbørste , men gå for sistnevnte hvis du vil jobbe opp ekstra volum på krona eller skape. Føn luggen med en rundbørste for å gi den den myke formen. TIPS: Du trenger ikke å utelukke pannelugg selv om du har naturlig krøllete hår.


Prøv å føne håret rett med en rundbørste før du klipper det, så vet du hvor mye du får rettet det ut. Det er best å klippe luggen når den er tørr, siden den krymper fra våt til tørr tilstand. Danmarks måske største udvalg af skønhedsprodukter fra bl. Redken, Dermalogica, MAC, Maria Nila og flere. Vi holder deg oppdatert på hårtrender, tips og inspirasjon.


Vi gir deg tips til enkle og holdbare frisyrer du kan gjøre selv. Hvilken hårfarge er trendy i høst? Om du ikke har testet å føne håret med en rundbørste før, burde du gjøre det.


Håret får både en annen glans og mer volum, i tillegg til at frisyren får en ekstra schwung! Tangle Teezers børster er laget for bruk i vått hår, men ved føning bør håret likevel være to tredjedeler tørt (kr 24 Blow-Styling Round Tool). Leveres som standard med m slange, 2-delt stålrør, filterinnsats, fugemunnstykke, rundbørste , munnstykke til våtsuging og munnstykke til tørsuging i Ø38. Kabel- og tilbehørsoppbevaring. Viper LSU 3har store bakhjul og roterende forhjul, som gjør den enkel å manøvrere.


Enkel å betjene og et meget kraftig sug. Topnotch Beter Rund Hårbørste Liten – VITA. Ultra Keramisk Rund Hårbørste Styling Sett – Vivana. Med denne børsten polerer du også håret på samme måte som du gjør når du fører med en rundbørste , og dermed blir håret blankt og glansfult. Kärcher dampvaskere overholder alle sikkerhetsstandarder.


Dette bekreftes av sertifiseringer fra TÜV og internasjonale testsentre. Alle elektriske deler er selvfølgelig beskyttet mot vannsprut. Sju gode grunner til å rengjøre med damp. Damprengjøring er miljøvennlig – det forbrukes lite vann og ingen rengjøringsmidler. Skaper volum, bølger eller bevegelse når håret fønes.


Alt du bør vite om hjemmefarging. Få daglige oppdaterte nyheter og tips innen mote, trender, shopping, make-up og tilbehør - til hverdags og fest!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg