tirsdag 13. juni 2017

Frankincense røkelse

Rik og luksuriøs søt aromaduft som vekker dine sanser. Frankincense er det som i Bibelen er oversatt til røkelse i setningen gull, røkelse og myrra. Det var gavene som de tre vise menn hadde med til det nyfødte jesusbarnet.


Både frankincense og myrra var svært dyrbart for totusen år siden. I dag brukes duften i form av røkelse til jul og ellers den eteriske oljen av frankincense.

Den er et godt antiseptisk middel og roer ned hoste, og brukes for eksempel ved forkjølelse, sår hals, hoste, kronisk bronkitt, gjentatte lungebetennelser og emfysem. For mange mennesker, når de tenker på røkelse , kommer de til tankene. Masala-baserte røkelser. Stickor, cirka: Brinntid: ca min. Rökelserna bör placeras på ej brännbart underlag.


När man tänt eld och ser en fast glöd i änden på stickan, blåser man ut den. Se till att den inte är placerad nära något brännbart. Beriket med en frisk og jordaktig duft, hjelper det å revitalisere kropp og sinn.

Tibetansk røkelse - Frankincense , også kalt Olibanum eller Virak. Hjelper oss med styrke og klarhet under meditasjon, demper stress, fjerner frykt og nervøs spenning. Frankincenseolje blir også kalt Olibanum Olje eller Oil of Libanon og er faktisk ansett som en hellig olje i Midtøsten. Bruken av denne oljen daterer tilbake til egyptisk tid.


De brukte den for røkelse , hudpleie og mageplager. Den eteriske oljen har en varm, treaktig og søt duft. TERAPEUTISK: Oljen er svært anvendelig ved massasje og i bad. Generelt er den dypt beroligende. Weight: Weight of the incense about grams.


Comes with five charcoal tablets in the packet. Whereas other blends from Prinknash Abbey contain a blend of oils and herbs. Priory incense is just frankincense by itself. Kvaen brukes som røkelse ved sermonielle begivenheter, og i gamle Egypt ble den brukt for å tilbe solguden Ra.


Selve pinnen er i bambus og er ikke kjemisk behandlet. Pakken inneholder en liten folder med informasjon om produktenes opprinnelse og bruksanvisning. Olibanum, frankincense på engelska, är ett aromatiskt harts med en varm söt kådig doft från trädet Boswellia thurifera eller Boswellia sacra.


Används för andlighet, exorcism, rening, lycko- och beskydds riter.

Frankincense är en högt ansedd rökelse som används i kyrkliga sammanhang och benämns ibland även som ren rökelse. Frankincense anses ha lugnande, vitaliserande och upplyftande inverkan på kropp och sinne. I hudvård är frankincense särskilt gynnsam för torr, känslig och mogen hud.


Det är en antiseptisk, antiinflammatorisk, sammandragande eterisk olja som anses cellstimulerande och vårdande för skadad hud. Når man lager kutt eller på andre måter skader barken, vil en melkeaktig væske strømme ut, og når denne kommer i kontakt med luft, dannes en hard harpiks. Den kalles indisk olibanum eller indisk frankincense. Harpiksen blir samlet og behandlet for å lage ulike preparater. Prøv de ulike måtene å spre dufter på - lykke til!


Aromadiffusere er det siste nye. Prøv også vår røkelse - i fast form - og som røkelsespinner. Disse sprer duften på en behagelig måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg