fredag 30. juni 2017

Ledig stilling arkitekt

Ledig stilling arkitekt

Legg inn anbud gratis hos oss! Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Finn din drømmejobb i dag. Ledige stillinger For informasjon om og bestilling av stillingsannonser,. Søk etter ledige stillinger.


Ledig stilling arkitekt

Arbeidet vårt spenner vidt fra blant annet prosjektering av bolig, næring, skole, helse, idrett og svømmeanlegg. Alle selskapene innehar faglig bredde og spisskompetanse innen sine respektive forretningsområder, og vi samarbeider tett i prosjekter og kan skreddersy totalløsninger til våre kunder på tvers av våre selskaper. Plank søker flere engasjerte arkitekter til vårt team i Sandnes. Vi er inne i en spennende vekstfase og trenger flere gode hoder. Startsiden for jobb og karriere i Norge.


Det er ledig stilling som assisterende seksjonsleder ved medisinsk sengeområde. Medisinsk sengeområde har senger og har hovedsakelig øyeblikkelig-hjelp-pasienter med indremedisinske diagnoser innen hjerte, lunge, endokrinologi, slag og generell. Asplan Viak har satt seg langsiktige og krevende mål.


Ledig stilling arkitekt

Her er alle ledige stillinger som er registrert på FINN. Skikkelig flink arkitekt ? På jakt etter nye utfordringer? Søkere kan når som helst, ved skriftlig henvendelse, trekke tilbake søknaden sin.


Vi søker erfarne arkitekter til vårt kontor, midt i Tromsø. Arkitektkontoret Vest AS har dyktige medarbeidere. Vi jobber med et bredt spekter av prosjekter, særlig innen skole, barnehage, badeanlegg og kontorbygg. Vi Jobber med prosjekt i alle skala, fra små fritidsboliger til større bolig og næringsbygg, samt barnehager og skolebygg. Vi er arkitekter , byplanleggere, landskapsarkitekter, interiørarkitekter, tech-folk og samfunnsvitere som satser på innovasjon, verdiskapning og utvikling av ny kunnskap.


Ledig stilling arkitekt

Me søkjer ARKITEKT til utvikling av bustader, hytter og rehabiliteringsjobbar Sentrale arbeids- og ansvarsområde: Me søkjer etter ein dedikert og sjølvstendig medarbeidar med erfaring frå idéfase til gjennomført prosjekt. Minimum års relevant erfaring og kunnskap. På under timer klarer man i Europa å reise samme distanse some Tromsø-Trondheim (Brussel-Barcelona). LEDIG STILLING AREALPLANLEGGER. Tiltreding snarast etter 01.


Seksjonen har tilsette og er delt i to faggrupper - arkeologi og nyare tids kulturminne. Du vil arbeide saman med m. Fylkeskonservator er seksjonsleiar. Kontoret gjennomfører oppdrag innenfor kategoriene nybygg, rehabilitering, arealplanlegging, design og prosjekteringsledelse.


Send din søknad og CV ved å benytte vårt elektroniske søknadsskjema. Luis Thorsberg, medarbeider i Arkiverket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg