tirsdag 13. juni 2017

Stumtjener i tre

Knagger, knaggrekker, skohyller m. Finn de beste prisene på nettet. Meget pen stumtjener , men dessverre opplevde vi at den er av dårlig kvalitet. Beina tålte antakelig ikke vekten av flere jakker, da to av beina løsnet ganske raskt etter montering og siger ut.


Dette resulterer i en skjev stumtjener som ikke er stabil. Vi har prøvd å etterskru flere ganger, men med samme resultat.

Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Bella stumtjener , som passer perfekt til entreen eller soverommet ditt. Fremstilt i tre , lakkert i svart.


En god og plassbesparende måte å oppbevare overtøyet ditt. New Minarett stumtjener. Vi tar forbehold om feil i oppgitte priser samt informasjon om produkter og kampanjer. Da har vi heldigvis løsningen på problemet ditt - nemlig en stumtjener.


Langt de fleste menneskene har enten en stumtjener eller en knaggerekke i hjemmet sitt, så det er orden på overtøyet og orden i entreen.

Se vårt flotte utvalg av stumtjenere i høy kvalitet og i flere prisklasser på unoliving. Hos oss får du alltid et kjempeutvalg av møbler og fri frakt på. En stumtjener er et klassisk, stilig og ikke minst praktisk møbel i ethvert hjem.


Plasser den i gangen eller på soverommet og få et godt alternativ til knagger eller klesskap. Vi har ulike farger, størrelser og design som passer alle typer hjem. Se våre solide knagger og stumtjenere som både gir deg orden og oversikt, men som også skaper en helhetlig stil i hjemmet ditt. La deg inspirere av mulighetene her! Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Kjøp enkelt online med fri frakt! Alltid års garanti!


Stort sortiment - Alltid fri frakt! Med våre stumtjener oppnår du både design og kvalitet samtidig som trivselen øker i alle miljøer. Kontormøbler til arbeidsplassen.


Stativet leveres sølvlakkert med stk. Tree kan leveres som frittstående stumtjener eller monteres på vegg. Tree leveres nå også i farger!


Om klesskapet ikke helt strekker til, eller om man bare vil gi barnerommet det lille ekstra, kan en stumtjener være tingen. Stumtjener Tree Swedese.

Hos oss på Jollyroom finner du et superfint utvalg av praktiske og stilsikre stumtjenere! Søk etter stumtjener tre på Kelkoo. Sammenlign tilbud på stumtjener tre fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Den består som regel av en lang, loddrett stang med fot nederst og en anretning med kroker eller knagger øverst, gjerne satt i en rundkrets, og i mange tilfeller også med ekstra kroker på selve stangen. Denne lækre og simple stumtjener er lavet i massiv fyrretræ og er lavet i et tripod-design, som kendes fra kamerastativer.


Den er perfekt til dig der vil holde det stilrent og strømlinet, uden for mange elementer og detaljer. Der er i alt tre knager at hænge overtøjet på, så den er god til den lille entré.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg