fredag 27. november 2015

Billig lydplanke

Billig lydplanke

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Sjekk alltid med NetOnNet først. Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Hvis du derimot har TV-en plassert på et bor kan det være en fordel å heller velge en lydsokkel. Denne er dypere og smalere enn en lydplanke , og har fordelen av å kunne ha TV-en plassert oppå seg, slik at den ikke kommer i veien for TV-ens nedkant, som en lydplanke kan gjøre, om du legger denne på bordet foran TV-en.


En bra TV fortjener bra ly og en lydplanke , eller en lydsokkel, er den perfekte følgesvenn. I denne testen ønsker vi å finne ut hvor bra lyd man kan få fra en lydplanke til under 6. Vi har satt som krav at ekstern subwoofer må følge med i prisen, da all erfaring tilsier at det ikke er nok kabinettvolum i en lydplanke til å gi nok bass på egenhånd. Selv med en billig lydplanke kan du forvente deg et solid hopp i lydkvalitet sammenlignet med TV-lyden.


De er lette å plassere og koble opp - du er klar på noen få minutter! Stadig flere av oss strømmer nå musikken trådløst hjemme, og mange modellene støtter dette. Samsungs mest kostbare lydplanke i denne testen er et solid valg om du helst vil klare deg uten subwoofer, men ikke har plass til den litt massive løsningen fra Canton. Dette er nemlig en helt streit, svart planke som gjør akkurat det den skal: Leverer god lyd både til musikk og film. På undersiden er det myke føtter som beskytter underlaget, og på baksiden sitter veggfestene.


Billig lydplanke

I tillegg til lydplanke , strømledning (m) og fjernkontroll følger det også med en RCA til mm-kabel (m), mm-kabel (cm) og to monteringsskruer. Formen på lydplanken kan oppleves som noe begrensende for bruken, og lyden her helt grei. Lydplanken, enkleste måten å forbedre lyden på TV-en. Har du lyst på bedre lyd i TV-kroken, men er usikker på om du skal gå for en rå lydplanke eller en billig høyttaler eller to?


Slik får du fet lyd i tynne TV-er. I dag er TV-ene blitt så tynne at det rett og slett går på lyden løs! Yamahas lydplanke er den smaleste i testen, og med den fiffigste subwooferløsningen på markedet. Det sier egentlig seg selv.


Hvis du ønsker å finne en enkel oppgradering til de små høyttalerne inne i flatpanelet, vil en lydlinje gjøre jobben. Siden de fleste lydbjelker kommer med subwoofere, har de en anstendig lav end som ikke ellers ville være mulig fra TV-høyttalere. Husk å sjekk ut vår billig lydplanke test før du kjøper. Liten, men kraftig lydplanke som fungerer like bra sammen med PC og TV.


Foran har den en praktisk volumregulering og tilkobling for både hodetelefoner og mikrofon. Har bare erfaring fra ett par stykker, begge i det billige segmentet. En som jeg ikke husker merket på var av den tynne varianten, med egen sub, og ikke veldig imponert over lyden der. Den andre som mine foreldre har er en Yamaha av den litt tykkere versjonen, uten ekstra sub, og den imponerte veldig til prisen. Arbeidet med et nytt Bioshock er i gang.


Billig lydplanke

Hør forskjellen med ny lydplanke. En lydplanke under TV-en gir deg kinolyd hjemme. Vi har lekre soundbars fra Sonos, LG og Sony som er ideelle for veggmontering under din TV.


Din nye soundbar vil forbedre TV-lyden betraktelig, og gir deg gode lydopplevelser hjemme. Akkurat nå er det svært mange gode tilbud på TV-er ute i butikkene. Men når man først har kjøpt en flott 65-tommer, melder gjerne behovet seg for. Her får du alt du trenger i én pakke, og både design og tilkoblinger er laget for å matche en moderne, superslank TV. Her finner du et stort og bredt utvalg av snus, samt billige og konkurransedyktige priser.


Alle bestillinger sendes direkte fra vårt lager i Norge. Her er det ingen toll eller andre skjulte avgifter og levering kommer rett i din postkasse innen 1-virkedager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg