mandag 2. november 2015

Bosch sprøytepistol pfs 5000 e

Finn bosch sprøytepistol. Sammenlign pris med oss! Beste Priser På Bosch. Les tester og omtaler før du kjøper. Prisen gjelder kun ved bestilling i nettbutikken. Antall play_arrow play_arrow.

Dette er det sterkeste og mest fleksible sprøytesystemet i sin klasse. Gjør jobben enklere for deg selv og. Nyskapende ALLPaint-teknologi som tåler all slags maling – også slammaling! Uansett hva du skal i gang med – nye, moderne farger i stua, friske farger på barnerommet eller en ny look for hagemøblene – med ALLPaint kan du sprøyte med interiørmaling, lakk og lasur med ett og samme verktøy.


Hobbyhåndverkeren kan sprøyte på vannholdig trelasur, tyntflytende lakk eller tyktflytende veggmaling med samme malingspistol. Vi har tidligere skrevet om vårt førsteinntrykk (der finner du også en video) av den nye løsningen fra Bosch , hvor vi fikk teste sprøytemaling på vegg. Nå har vi lånt en maskin og malt et helt rom, både tak og vegger, og gjort noen flere erfaringer.


Les også vår test av Bosch PFS 6 en tidligere, mindre modell.

Den består av en kraftig luftvifte som leverer luftstrømmen til en malepistol. Luftstrømmen trekker opp malingen fra beholderen og forstøver deg gjennom dysa. Grunnet ALLPaint-teknologi blir det enkelt å sprøyte alle typer maling uten tynning. Det praktiske SDS-systemet gir rask etterfylling av maling og enkel rengjøring. Sprøyter alle typer maling uten fortynning takket være ALLPaint-teknologien.


Black Friday nærmer seg. Forbered deg ved å opprette prisvarsel! Slik kan du forberede deg! Gi oss tilbakemelding.


Kraftfull malersprøyte som passer utmerket når du skal male store flater som vegger, tak, gjerder og fasader. Den er også perfekt når du skal male møbler, ovner eller på steder det er vanskelig å komme til med pensel. Malingsbeholderen rommer en liter og er lett å fylle, samt rengjøre. ConstantFeed- funksjonen sørger for at det alltid blir en jevn malingstilførsel, også ved bruk over hodehøyde.


Men det finnes et alternativ, som fungerer bedre i praksis enn mange forestiller seg - en elektrisk sprøytepistol. Denne løsningen består av en kompressor som er på størrelse med en ganske flat støvsuger, en slange og selve sprøytepistolen med malingbeholderen. Jeg håper dette ga deg en oppklaring.


Med denne malingsprøyten kan man sprøyte på vannholdig trelasur, tyntflytende lakk og tyktflytende maling med et og samme redskap. Sentrale produktegenskaper.

Hent i butikk () Ikke. Wagner Control Pro 2M. Malings beholderen i finsprøyte systemet rommer opp til e. Dette er et allsidig sprøytesystem med høy brukerven n lighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg