fredag 13. november 2015

Halvor bakke rocks

Halvor bakke rocks

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn laveste nettpris her. Han har utviklet interiørkolleksjoner for Lama, designet møbelkolleksjoner for Bohus og laget fargekart og tapeter for Fargerike. For Magnor har han hatt stor suksess med en rekke interiørprodukter som du kan se nedenfor.


Halvor bakke rocks

ROCKS er elegante og sofistikerte lykter og lysestake i lekker røkgrå design. Inspirasjonen har han hentet helt tilbake til istiden, fra sine mange turer til Mølen. He has developed interior collections, furniture collections, created colour schemes, wallpapers and designed flooring. Rocks stormlykt Farge: klar Høyde: cm.


På Lager Følg oss på ukentlige nyhetsoppdateringer, tips og inspirasjon. Du vil få eksklusive tilbud og fast. Vi hos glassoginterior. Halvor Bakke har alltid vært opptatt av naturen og livet ute.


Halvor bakke rocks

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Oppveksten på gården i Stavern bidro til en sterk forkjærlighet til naturen, noe han har tatt med seg videre i livet. ROCKS AMBER er elegante og sofistikerte lykter. ROCKS GREEN er elegante og sofistikerte lykter i lekker mosegrønn farge.


ROCKS designlampe er et nytt produkt i den flotte serien. Der har han ruslet rundt i fjæra og nytt synet av grove steiner i strandkanten og vakre steinformasjoner som er morener fra istiden. Telysholder Rocks koks kr 4– kr 7SALG!


Det har blitt en styrke innen design og gitt særpreg til hans kolleksjoner. Han holder gjerne foredrag for interiørbransjen og for næringslivet generelt. Halvor utvikler egne kolleksjoner for Lama med fokus på lykter, lamper, og tekstil.


Han startet sin yrkeskarriere som reiseleder og flyvert. Bakke arbeidet tidligere i interiørbutikken Bolina på Stabekk, men driver nå egen virksomhet. Alltid siste nytt å få hos oss.


Halvor bakke rocks

Nå åpner interiøreksperten dørene til sitt idylliske småbruk – ”Trae” - i Vestfold! Svært Magnor Glassverk – God morgen. Kjøp Halvor bakke rocks på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Halvor bakke rocks i kategorien Innendørsbelysning fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Innendørsbelysning ved hjelp av vår tjeneste. Han ga serien SKYLINE et stramt, rent og maskulint uttrykk i funklende koksgrått glass.


Som grå skyskrapere i kontrast mot klar himmel, en illusjon av storbyens estetikk, skaper produktene et trendy og elegant interiør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg