mandag 16. november 2015

Georg jensen damask sengetøy

Georg jensen damask sengetøy

Kvalitetssengetøy for hotell! Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Den offisielle Damask nettbutikken.


Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk. Vi fører smykker, ur og interiørartikler fra Georg Jensen. Der er tenkt nøye gjennom både kvalitet, uttrykk og estetikk, og du finder forskjellige design og materialer, alt etter om du foretrekker et rustikt uttrykk eller søker hotellfølelsen med tekstiler vevd med et blankere uttrykk. Georg Jensen - eksklusive smykker med unikt design og høy håndverksmessig kvalitet. Hvitt sengetøy tåler vask ved 95°C.


Produktet strekkes lett etter vask. Tripp Bent Georg Jensens geometriske design er udformet som en trappe der gentages og blot. Mercisering: Er en etterbehandling av produktene etter de er vevet, slik at man fjerner knuter, overskuddstråder mm. Både fargen og mønsteret har en beroligende effekt. Tekstilerne er baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.


Georg jensen damask sengetøy

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Mønsteret tar utgangspunkt i en geometrisk lek med den greske bokstaven ypsilon, og er samtidig med sitt skjerpede og organiske uttrykk behagelig for øye og sinn. Vi har et stort utvalg av alt fra sengetøy i luksusklassen, som er vevet i 1 egyptisk bomull, til lekre pledd og eksklusive håndkledeserier. Foto: GEORG JENSEN DAMASK Vis mer. Damask er en mønstervevd stoff, som nok er mest kjent for duker og servietter. Damask kan være vevd i silke, ull, lin, bomull eller syntetiske fibre, men bomullsdamask er vanligst.


Georg jensen damask sengetøy

Krepp: Nostalgisk favoritt, for dem som liker litt struktur i sengetøyet. Som en særlig service kan du uden merpris få specialsyet baby- og juniorsengetøj i de klassiske design fra hele kollektionen, hvis du ønsker det samme design i soveværelse og børneværelse, eller vil give en helt særlig gave. As one of Denmark’s oldest design brands, our history draws threads back half a millennium and weave itself into the textiles of the present. Facet Klassisk geometrisk design af Jette Nevers. NORS kjøkkenpakke består av to kluter og et håndkle.


Forskjønn kjøkkenet med tidløst design og gjennomtestet funksjonalitet. Allergivennlig Sengetøy. Skapseng Sovesofa Se alle produkter Innovation.


Spesialsydde produkter kan ikke returneres eller byttes. Håndklær til bad og kjøkken, sengetøy og duker i flott kvalitet er noe av utvalget. En god seng trenger godt sengetøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg