søndag 15. november 2015

Høie sengesett sateng

Høie sengesett sateng

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Design, farger og mønstre kan også påvirke din nattesøvn. Sengesett - Alltid mange varianter. Vi i Høie vet at et lunt og behagelig soveromsmiljø du kan trives i, er viktig for din søvnkvalitet.


Derfor finner du et bredt utvalgt i ulike farger og design her hos oss. Vi følger nøye med på trendene og lar oss inspirere av et nordisk DNA. Sengetøy, puter, dyner og andre salgsvarer fra Høie of Scandinavia. Se salgsvarene og kjøp her!


Høie sengesett sateng

Høie kjennetegnes av høy kvalitet, røtter i Skandinavia og et ønske om å gi deg rom for drømmer. Høie of Scandinavia har satt sitt skandinaviske preg på soverom i mer enn 1år, med dyner, puter, sengesett , madrasser og sengetepper med suveren kvalitet. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene. Satin er fremstilt av kjemmet garn av beste kvalitet. De tynne langfibrede trådene i kombinasjon med veveteknikken gjør at vi får den optimale glansen som er.


Våre sateng sengesett i Prime-serien har en trådtetthet på 3TC, hvilket gir høy kvalitet og er meget behagelig å sove i. Fordi alle våre sengesett er øko-tex merket, inneholder økologisk bomull samt at flere er svanemerket, er de også meget slitesterke og holder vask etter vask. Her hos oss finner du et stort utvalg av sengesett fra Høie , Gant, Rikki Tikki og Turiform. Våre sengesett finnes i mange forskjellige farger og mønstre - også med forskjellige farger på hver side, slik at du kan snu det etter behov. Hos oss finner du alltid et stort utvalg sengetøy.


Høie sengesett sateng

Her finner du til enhver tid et utvalg av salgsvarer fra Høie. Utvalget og beholdningen vil variere og det kan derfor være lurt å slå til dersom du finner noe! Kvalitetssengetøy, dyner og puter på salg. Alle produktene fra Høie er laget for å vare. Våre design er tidløse og preget av et stilrent, nordisk DNA.


For deg som elsker følelsen av et glattere og mer luksuriøst sengesett. Putevar med ramme og bunnåpning. Bunnåpning med glidelås i dynetrekk. Finere tråder i vevingen gir en mykere opplevelse – og den ekstra fine satengen er utviklet for deg som ønsker å unne deg det beste. Et sengesett som gir en følelse av hverdagsluksus du aldri vil ønske å være foruten.


Velourbånd i putevarets kortside. Senk skuldrene og gli inn i en magisk drømmeverden. Sateng i 1 bomull. Ensfarget piping i putevaret og bunnåpning.


Amalie vekker minner om skogens dype, stille ro, der nakne vintergreiner og lyden av stillhet får kropp og sjel i balanse. Fia har en naturinspirerte motiv og skaper en tidløs, men allikevel moderne stil med en myk sateng. Den eksklusive følelsen av å sjekke inn på et flott hotell behøver ikke være forbeholdt reiser og ferier når man kan krype inn i en delikat sateng hver dag i uken.


Høie sengesett sateng

Palma har glidelås i dynetrekk. Enten du har dobbeltseng, enkeltseng, seng med vendbar madrass, trenger et splittlaken til den justerbare rammemadrassen eller om du rett og slett har behov for det reneste og mest allergivennlige lakenet, finner du det her hos Høie. I likhet med våre sengesett , kommer lakenene i et delikat utvalg av sesongens farger. Hos Kid har vi Norges største utvalg av myke og deilige sengetøy og sengesett ! Velg mellom flanell, sateng , krepp og lin.


Kjøp i vår nettbutikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg