torsdag 19. november 2015

Epoxymaling biltema

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Velkommen til Mitt Biltema.


Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.

Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Walkabout skrev: Enig med dere begge, e-tron GT er hundre ganger bedre enn noe av det elektriske BMW kommer med for tiden. Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Hva kjøpte du på Biltema , og hvordan la du det?


Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Jeg finner ikke noe epoxy på Biltema sine sider.

Men som Victor skrev, grunnen for at det står kun to strøk er for at belegget skal kunne puste. Dersom den blir helt tett vil fuktigheten og ev salt legge seg under belegget og den vil løsne etter hvert. Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Eller velg selv butikk fra listen.


Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Mit Biltema gør det sjovere og nemmere at være kunde hos Biltema. Har grå epoxy ( Biltema ) i garasjen. Omvendt er det så meget lett at gøre rent - tenker det blir litt vanskeligere med sann.


Så det er et spørsmål om hva man prioriterer. Masse positive erfaringer med den epoxy-malingen til Biltema , både her inne og andre nettforum. Sies at det ikke er Biltema som produserer denne men en større kjent produsent.


Tokomponents epoksysparkel som kan brukes over vannlinjen og fester på glassfiber, de fleste plasttyper, tre, fiberplater, metall osv. Epoxymaling består av to komponenter. Det er en base, en såkalt epoxyharpiks, som blandes med en herder umiddelbart før du skal male.


Den kjemiske sammensetningen gjør materialet stivt og ekstremt sterkt når de to komponentene herder. Epoxybasert gulvmaling, linjemerking, 1- og komponent. Mikroperler, støvbindere, og oljerens.

Alt av utstyr til å utføre jobben. Se vårt utvalg i dag! Flere går nå en annen vei og velger en epoxyløsning som et alternativt.


At et epoxy gulv bad både er slitesterkt, lett å rengjøre og ser unikt og fint ut, er nok flere av grunnen til at det skjer. Dermed holder et 5L-spann til ca. En 2-komponent vanntynnbar epoxymaling til innendørs bruk. Sigural har meget god slitestyrke og kjemikaliebestandighet, og er uten sjenerende lukt.


Sigural gir en meget god beskyttelse mot mekanisk slitasje, vannsøl, oljer og kjemikalier. Garasjen er jo forholdsvis ganske ny, så jeg vil jo at dette skal bli både bra og holdbart når jeg først gjør dette. Epoxy fra Biltema er kanskje ikke det jeg vil gå for da. Et godt gulv er mye verdt.


Våre produktleverandører tilbyr et svært bredt. EpoxyGrossistens respektive produktlinje er brukt i en rekke. Gjøco Poxydekk er en luktsvak, vanntynnbar 2-komponent epoksymaling med høy glans og stor slitestyrke, god vannfasthet og vedheft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg