mandag 2. november 2015

Lage skistativ vegg

Bra priser og lynrask levering. Enkelt å finne riktig takstativ til din bil. Kjøp skistativ hos Outnorth. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte.


Bredt utvalg innenfor rulleski, sko, klær og friluftsprodukter for året rundt. Alle produkter er av høy kvalitet og nøye utvalgt av faglært personell. Her er min løsning til vegg. Skru ei lekt ca 1xnede på veggen. I en høyde tilpassa skiene setter du opp enda ei lekt.


Denne kan deles opp og tilpasses lengden på de forskjellige skipara som skal inn der. Mira Racks lager plassbesparende og solide skistativ. Med disse blir det enkelt å holde orden på skiutstyret på en vegg i bod eller garasje. Stativene er enkle i bruk og barnevennlige. Nå kan man enkelt få orden på ski og staver i boder og garasje, hjemme og på hytta!


Da er det en stor fordel at man kan henge skiene og stavene i taket. Vi selger denne skiholderen for kr 5- Frakt kommer i tillegg. Jeg starter å gå lei av par med ski og staver som står lent i et hjørne. Tanken var å lage eller kjøpe et skistativ som gjør det mulig å lagre mange.


Selv har jeg bare festet en liten list helt nederst på veggen som. Løsningen ble etter å ha trålet markedet for en enkel løsning, uten å finne noe, å lage det selv. Det kan også brukes som skistativ i tak. Dette stativet kan henges i tak, eller på vegg.


Lage skistativ vegg

Skiutstyret kommer her nærmere veggen og stikker ikke så langt ut. Vårt skistativ rydder opp og samler ski og staver inntil veggen. Finn et sted å henge skistativ , feste den til veggen studs er den mest stabile. Velg en vegg for skistativ som har nok plass skiene henges horisontalt. Space 2-av-4s parallelt omtrent tre til fire meter fra hverandre.


Bruk en stud-finder for å bestemme plasseringen av to pigger for de 2-av-4s. Bruk drill og montere to 2-av-4s, 4-tommers side mot veggen , på ønsket høyde med 04:gips skruer pr bord. Våre skistativ er laget av furu i topp kvalitet.


Det er robust og man har muligheten til å male det, slik at det blir visuelt integrert i hus- eller hyttevegg. De fleste standard vegg stenderne er satt eller inches hverandre. Bruk stud finder for å finne veggen stenderne. Center stativet på to tilstøtende vegg pigger. Plasser hvert par ski mellom ett par av pluggene, med baser rørende.


Creative Hacks Tips For Garage Storage And Organizations 1. Skistativ til bod – Skistativ – Stiltre. Genialt Ski-oppheng til Garasjen, bod eller kjeller #128578; fra kr. Skipar til Langrenn og kr. Skioppheng for ski og staver.


Lage skistativ vegg

Gjør som Marit-få system på skiene og stavene ! Fire spalter for plassering av vinterutstyr. Beste skiopphengingssystem på markedet. W2C - par ski, beste stativ på markedet.


Dette kan brukes som skistativ på vegg , i bod eller garasje. To spalter for plassering av vintersportutstyr. Lars Mellered og familien hadde prøvd mange smarte løsninger og hjemmelaget skistativ , men det ble ikke brukt.


Er det noen som har tips til et skistativ for lagring av ski stående på vegg ? Bygge en hjemmelaget skiholder kan gi en følelse av organisasjonen til ski samling. Velkommen til skistativ. Bakgrunn: Etter å ha levd med ski stablet i garasje og på hytte i mange år, med det resultat at skiene stadig veltes og ender opp i en haug, bestemte jeg meg for å finne en varig løsning på problemet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg