mandag 30. november 2015

Jotun washed linen

Jotun washed linen

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! En varm gråbeige tone.


Jotun washed linen

Fargen er akkurat passe myk og lun på veggen. Det betyr at den passer langt bedre til Egghvit og Bomull. Färgen är mjuk och varm på väggen. Det betyder att den passar långt bättre till Eggvit och Bomull.


Fungerer utmerket til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull på detaljene. Alt vi nå ser av blått, blågrønt og grønt er nydelig, men også brente rødtoner, terracotta og varme puddertoner er lekkert, bare å boltre seg med det du liker. Også perfekt som basefarge til grønntonene Green Harmony og Green Leaf.


Jotun washed linen

Washed linen på vegger i oppholdsrom og kalkgrå på veggene på kontoret! Taket er i eggehvit fra Jotun. Klikk for større bilder. Begge står godt til detaljer i Bomull og jeg tror at den blir nydelig til din sofa (som vi fikk bilder av sist) eller er det en ny sofa på gang ? Nydelig grå-bers farge. Hanne Nesheim ‎ to Jotun LADY.


Naturmaterialer, grønne planter og grønne nyanser på veggene skal bringe naturen inn i stuene til folk over hele verden. Hovedfargene i dette temaet er de grønne fargene “Green Harmony” og “Green Leaf” (se bildene under). Disse fungerer nydelig sammen med den nye, nøytrale “ Washed Linen ”. En brent, rødbrun og lun tone. Den tilfører interiøret noe naturlig og mineralsk.


LADY WASHED LINEN - Here you have a little sneak peek of the new LADY Washed Linen in our dining area in the kitchen. It´s so calming, and I. Hva med slike ben til nytt kjøkken? As pioneers in colour technology, we bring your imagination to life with our all-new grid that helps in creating an ideal palette for your home. The reddish undertone creates heat, while the greyish characterized makes it subdued expression.


Lady Minerals i farven Washed Linen er lavet med respekt for naturen og med afsæt i naturens farver, der med kalklook og de uens og changerende overflader giver et flot, men samtidigt roligt farvespil på væggen. Kalkfarverne fra Jotun er kendetegnet for god kvalitet. Dette blir en ny favoritt! Jotun pleier å treffe rett på trenden med sine fargepaletter, og de nye fargene som ble presentert denne uken tipper vi blir å se i mange av BoligPluss-lesernes hjem i tiden fremover. Fargekartene rommer alt fra varme gråtoner, dempede blåfarger, lekne pasteller og brente krydderfarger.


Her kommer det bilder som Jotun har sendt ut i forbindelse med lanseringen. Denne fargen mener fargesjef Lisbeth Larsen blir bestselgeren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg