torsdag 12. november 2015

Smykkestativ dame

Smykkestativ dame

Bruk siden som normalt for å akseptere bruk av cookies. Smykkestativ Celine høyde cm. Av messingfarget metall. Bredde på begge holderne cm. Mål mellom holderne resp.


Fint, dekorativt smykkestativ som passer til ringer, armbånd og små smykker. Både bysten og foten er i tre, selve smykkehenget er i hvitlakkert metall. Når du handler i butikken min, betaler du frakt på bare ett produkt. Nettbutikk med smykkeskrin, klokkeskrin, toalettmapper, mansjettknapper og slipsnåler. Et eksklusivt smykkestativ med god plass til smykkene du bruker ofte og.


Leder du efter flotte smykkeholder? Klik her og se vores udvalg af smykkedisplays til ethvert formål. Alt på lager TIL GODE PRISER.


Et smykkestativ , er den flotteste måde at præsentere dine smykker på uanset om det til øreringe, halskæder eller armbånd. Vi har over modeller, der passer til lige de smykker du vil vise frem. Vi har smykketræer og smykkeportaler - Se det store udvalg nedenfor. Se desuden den relaterede varekategori Buster og Displayæsker. Tildas vintereventyr,Pinocchio.


Halloween tips og triks. Tips til å få barnas badeleker rene. Barnerom inspirasjon. Neon en trend i høst. Den er formet som ei dame og er veldig fin, billig var den også rundt 1kr.


Smykkestativ dame

Cellbes på Internett og på postordre! Et t-formet smykkestativ i metall til for eksempel halskjeder, armbånd og øreringer. Stativet har en rundt fot utformet som et lite brett der mindre smykker kan oppbevares.


Et stort smykkestativ som selv blir som et smykke på bordet, og som passer til alle slags anledninger! En ekstraordinær gave til en helt spesiell dame ! Shop smykkeskrin online på Glitter. Vi har et bredt sortiment av smykker, hårprodukter og assessoarer. Stående hånd i Sort flock som blandt andet kan bruges til at præsenterer ure, ringe og andre smykker. Ribes lokale kontorcenter.


Kæmpe udvalg indenfor brugskunst og kontorartikler. Kom og oplev vores kæmpe udvalg på Industrivej eller tag en tur på vores webshop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg