torsdag 26. november 2015

Hvordan gjøre terrassen koselig

Lag et deilig uterom med planter, myke tekstiler og vakre detaljer. Med disse tipsene får du maks kos på terrassen din i. Flere og flere ønsker å innrede uterommet mer som de gjør inne, med tepper, lamper, lysestaker og puter. TIPS: Frisk opp terrassen din Gjør uteplassen hyggelig. Enten du har hage, liten balkong eller stor terrasse , gir vi deg her smarte tips til hvordan du kan innrede uteplassen din.


Det er derfor smart å innrede uteplassen din på en måte som gjør at du ønsker å bruke så mye tid som mulig ute i sommerværet. Gi terrassen et personlig preg. På våren og sommeren kan verandaen bli brukt som en forlengelse av leiligheten. Du får dermed et ekstra rom der du enten kan sole deg, lese en god bok, grille pølser, plukke tomater fra kjøkkenverandaen eller ta en frisk kopp morgenkaffe. Krogsveen forteller deg hvordan du kan gjøre verandaen din til et triveligere sted å være.


Kan du gjøre glassrekkverket ekstra koselig ? Svaret er selvfølgelig ja! Her er tips til hvordan du kan forvandle ditt allerede pene glassrekkverk til en skikkelig atmosfæreskaper! Her er noen tips til hvordan du kan få det koselig på terrassen med blomster og lekkert tilbehør.


Hvordan gjøre terrassen koselig

Sommeren slipper ikke taket og temperaturen gjør at vi fortsatt kan leve ute. Glassrekkverket er jo ikke så synlig på kvelden, siden halve poenget er å beholde utsikten. Nå finnes masse lekre planter, både blomstrende og grønne, i butikkene våre. Hos Plantebørsen finner du det du trenger for å gjøre verandaen koselig.


BoligPluss gir deg tips til hvordan du gjør terrassen frodig og koselig ! De har mange gode tips til hvordan du kan innrede terrassen din. Nå er der på tide å gjøre klar verandaen, hagen og. Spisebordet fra Ikea er kombinert med stolene Air Armchair, designet av.


Så lag sitteplassen inntil en vegg, gjerne i en krok. Velg deg en fargepalett! Her får du inspirasjon til hva du kan gjøre for å utnytte uteplassen din enda bedre! Ideer for terrasse , veranda, balkong, vinterhage og mye mer! Det er koselig å samles foran ilden, og hva er vel mer genialt enn et ildsted som kan flyttes fra sted til sted på terrassen ? Dette ildstedet fra Menu heter Norm Fire Basket og er laget i svart oksidert stål.


Med tiden vil stålet oksidere og få en rusten patina, noe som er en planlagt del av designet. Et frirom hvor man kan nyte sin morgenkaffe, arrangere grillfest med venner eller nyte et glass rødvin med tepper og ullgenser på. Lurer du noe i forbindelse med oppussing? Av denne grunn vil jeg gjerne dele mine beste tips for hvordan dere kan gjøre storby-altanen, solkroken eller plenen til en hyggelig uteplass. Vi gir deg alt du trenger å vite om kjøp og salg av bolig, valg av megler, interiørtrender og mye mer!


Les også: elektronikktips til høstsesongen. Trenger du tips til hvordan du skal leie ut hybelen? Hvordan skal lyset rettes?


Vårt tips for utebelysningen i hagen, terrassen , inngangspartiet og garasjen: Still deg de samme spørsmålene som du ville gjort innendørs. Vi viser deg hvordan du kan gjøre balkongen din til en oase, både til hverdag og fest. Puter, pils og party.


Når det skal dekkes til fest, settes benkene sammen som en hjørnesofa, med rikelig av puter i ryggen og på setene. Når midtpunktet i din vakre uteservering er til din disposisjon, ta et øyeblikk og tenk på hvordan du vil. Vi har mange gode tips til hvordan du kan gjøre det koselig hjemme hos deg selv. Men det kan også være kakao og en tur i parken med en god venn. Uansett hva din definisjon av koselig er, så er det absolutt verdt å. Har du flaks, og bor i en mild sone, med en terrasse som vender sør og ligger i le, kan du faktisk få druer til å trives opp langs en pergola over terrassen.


Har du ikke så flaks med beliggenheten, har du litt flaks allikevel – for med en pergola kan du få et vakkert og fleksibelt tak over terrassen din. Det kan være dunkel belysning, et varmt plett og din favoritt podkast på øret. Nei det behøver ikke koste all verden å få en koselig uteplass.


Ei gruppe fikk vi på jobben til mannen, og ei fant jeg en gang på søppelplassen en gang vi skulle kaste noe der. Jeg tar utgangspunkt i terrasse og platting av trykkimpregnert tre, det er nok det de fleste av oss har her i landet. EKSPERT: Bjørg Owren ved IFI.


Da bør du gjøre det til en regel å vaske den hver vår for å fjerne skitt og støv, anbefaler Bjørg Owren ved Informasjonskontoret for farge og interiør (IFI).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg