onsdag 18. november 2015

Oslo bunad pris

Over 1bunader og bunadstilbehør for damer og herrer. Se våre bunader og bestill i dag! Vi er totalleverandør av bunader. Rask levering og god service. Bunader for enhver anledning.

Send inn kontaktskjema. Vi selger kvalitets og rimelige bunader. Kun norske materialer og tradisjoner. Kontakt oss gjennom mail, chat eller telefon.


Oslobunaden lagerfører damebunad på størrelse, kom innom vår butikk for å prøve. Kort venteliste på skreddersøm. Målet var å lage en vakker og spesiell folkedrakt som både er tradisjonell og urban.


Hver minste detalj i drakten er grundig gjennomtenkt, og mye av inspirasjonen er hentet fra våre rike klestradisjoner.

Hos oss får du personlig service, gode priser og kort leveringstid. Skal du kjøpe bunad ? Vi tilbyr ca ulike typer bunader , og selger også alt av tilbehør til bunaden. Alle materialpakker blir tilverka på systova vår i Oslo sentrum. Prisen på bunader vil ligge mellom kr 5. Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør. Da kommer hardangerbroderi på skjorte og forkle i tillegg.


Beltestakk fra Telemark koster 29. Reserver ditt Hotell i Oslo online. Husfliden har priser fra i overkant av 50. Super bilferie i Oslo med halvpensjon.


Mønster og broderi er i samsvar med norske bunadstradisjoner. Omsøm og retting av bunader. Har du arvet en bunad , eller er den du har blitt for stor eller for liten, tilpasser vi den gjerne slik at den sitter perfekt til deg. Bjørklund fører bunadsølv fra distrikter!


LES MER OM HVER AV BUNADENE VÅRE. Vi har også sko, men ikke i alle størrelser.

Selv om noen velger bunad etter utseende, er vår erfaring at de fleste vil ha en bunad som de selv har geografisk. Norges største presentasjon av bunader. Håndlaget sølv produsert i Norge, silkeskjerf fra Tyrihans og linskjorte med stoff fra Tingvoll.


Se bunadstilbehør her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg