onsdag 18. november 2015

Trykk på plexiglass

Plexiglass De Ansehen. Hol dir alle Ergebnisse aus dem gesamten Web. God Service Og Rask levering. E-handelsmerket Nettbutikk. Speilvendt digitaltrykk, digitaltrykk på front, speilvendt folietrykk eller folie på front.


Produktene kan lyssettes hvis det er ønskelig med ekstra eksponering av motivet. Statisk folie kan være greit å bruke om budksapet skal henge i en kort periode. Våre statiske folier finnes både i hvit og transparent og egner seg best på helt glatte flater, som f. Trykk favorittbildet ditt på pleksiglass – den nye, moderne måten å vise fram favorittbildene sine på. Denne måten å vis fram fotografier på brukes i dag av mange museer og gallerier. Pleksiglass forsterker nyanser, dybde og detaljer i favorittbildet ditt.


Skap et pleksiglassbilde på smartphoto. Print på plexiglassgår fra kant til kant. Det hvite på bildet, vil med plexiglass gi en gjennomsiktig effekt. Talerstoler, montere, dagligvare- og detaljhandels løsninger, display, profilering- og utstillings materiell, rammer, interiør og møbler, og mange andre skreddersydde løsninger som skiller oss fra alle andre. Vi jobber med store installasjoner og mindre løsninger.


Trykk på plexiglass

Bildet trykkes direkte bak akrylglass og holder derfor lenge. Det kan til og med brukes på badet. Hos Elkjøp Fotoservice kan du velge mellom forskjellige versjoner av foto bak akrylglass: direkte trykk og med fotopapir. Foto bak akrylglass med fotopapir kombinerer det beste fra motivet ditt trykt på ekte fotopapir og akrylglasset.


Det betyr at bilder på plexiglass kan henge fremme uten å falme over tid. Ved trykk på pleksiglassplate vil det i bildet som er hvitt bli gjennomsiktig slik at du ser rett gjennom platen. Trykk på pleksiglassplate gir et elegant utrykk og har en fin blank finish. Vi kan også levere hvit underprint hvis du ønsker det! Vi leverer alt innen design og trykk.


Vi er Norges største grafiske miljø med landsdekkende avdelinger. Dekor og profilering. Uttrykk på alle flater! Vi profilerer alt fra butikkvinduer og møteromsvegger til firmabiler og gulv.


Få materialer kan måle seg med de trykte aluminiumsplatene til Konsis Grafisk når det gjelder kombinasjonen av robusthet og vekt. På Thure Trykk har maskinene gått i år. Det sier ikke bare noe om erfaringen vår, men også om renoméet. Med digitaltrykk kan vi i tillegg skilte med kjappe leveringstider.


Det være seg brosjyrer, visittkort, bannere eller bildekor - og det til både nye og returnerende kunder. Velg riktig type akrylglass ( plexiglass ) for de personlige bildene dine Vil du ha det fine minnet ditt hengt opp på veggen, kan du velge mellom noen forskjellige modeller og materialer. Du kan selv velge om det skal være i akrylglass gjennom et direktetrykk eller gjennom fotopapir.


Den leveres i A A A A A og Mformat. Menyholderen står stødig og kalles ofte T-holder da foten er formet som en stor T. Nytt og moderne monter med alle deler i med klart plexiglass. Monteret glir inn i miljøet og stjeler ikke oppmerksomhet fra hovedobjektet.


Trykk på plexiglass

Alle leveres i samme høyde og kan godt benyttes sammen. Den andre er fotopapir limt på alu plate. Direkte trykk på aluminium er finest av disse. Påse at du har skinneoppheng om du ikke ønsker skruer i hjørnene.


Det samme kan ikke sies om den som er limt på. Man holder koldnålen som en blyant og linjene risses ned i platens overflate. Det som blir risset i platen blir så, kort sagt, dekket med sverte og brukes som en trykkplate. Dette er en teknikk som gjør at ett motiv kan trykkes mange ganger. Man kan lage et opplag av trykk fra en plate.


Trykk på plexiglass

Plakatholder plexiglass brukes gjerne festet på vegg, på kontorer, ved resepsjoner og i venterom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg