fredag 20. november 2015

Oliver furniture køyeseng

Utnytt gulvplassen med køyeseng. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem. Køyesenger gir soveplass til flere. Vi har et stort utvalg køyesenger.

Smarte Senger til Barn i alle aldre. Se ukens gode tilbud nå. Dette er en nydelig og elegant lav køyeseng laget i solid eik med gjennomtenkte og velutførte designløsninger.


Oliver Furniture er et dansk firma som lager fantastiske møbler med inspirasjon fra klassisk, skandinavisk stil. Senger til liten og stor, barneromsinnredning, oppbevaring og pynt med praktiske løsninger. Med sitt nydelige design og solide materialer er dette møbler som kan leve gjennom mange generasjoner. Sengen er brukt, men tatt godt vare på. Selges uten madrasser.


Det er lagt ekstra fokus på design, sikkerhet, bæredyktighet og funksjonalitet.

Stilen er lett, minimalistisk og med en tidløs nordisk. Forheng til halvhøy seng i. Kan også monteres på køyesengen. Wood køyeseng har et autentisk look. Inspirasjonen til runde hjørner er hentet fra 50’tallet og gamle sporvogner.


Vaker nordisk eik er et nytt element hos Oliver. Flott køyeseng som passer til både gutter og jenter. Dette er en elegant, praktisk og gjennomtenkt køyeseng med skrå stige med fem trinn, som gjør den enkel for barna å bestige.


Du velger selv om du vil ha stigen på høyre eller venstre side på langsiden. Classic Nordic design. Danish design with character produced in Europe. Finn det nærmest deg her.


Sammenlign tilbud fra Oliver. Vi kan demontere og hente fra Oslo, Akershus pluss. Tvillingene på år ønsker seg mer plass. Möblerna är formgivna av den erkände designern Søren Rørbæk.


Grundidéerna till designen hämtar han från den traditionella, skandinaviska möbeltillverkningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg