tirsdag 17. november 2015

Uterom hagedesign

Jeg ønsker å lytte til kundens ønsker og behov og samtidig planlegge spennende uterom - også for dem som ikke har så grønne fingre! Enten oppdraget gjelder landskapsplaner, byplanlegging eller et privat uterom (hagedesign ), prosjekterer våre landskapsarkitekter løsninger som er spennende, realiserbare og som fungerer godt i praksis. Respekt for miljø og stedets særpreg er viktig for oss som landskapsarkitekter. Det er masse herlige bilder og profiler å sjekke ut og følge for å hente inspirasjon til hagen og uterommet både på Instagram og Pinterest. Her finner du alt du trenger for å utnytte uteplassen din mest mulig!


Velg mellom pergola, innglassing, utestue i glass og annet tilbehør!

Av relevant utdannelse har jeg grunnfag agronom, bygartnerutdannelse og diverse kurs i hagedesign , mest fra Sverige og Englan men mest av alt er det års erfaring som har gitt meg den store kunnskapen. Et kurs i interiørdesign har også kommet godt med. Uterommet innredes etter mange av de samme prinsippene som innerommet.


Jeg tilbyr rådgivning til hageplanlegging, hagedesign og hagebruk generelt, enten det er private hager, mindre hagerom, og utearealer hos bedrifter. Du kan også be oIdebesøk, et hagemøte for å finne løsninger og ideer. Du kan få hjelp med å skape en estetisk, og vedlikeholds vennlig hage tilpasset ditt hus og din hage. God planlegging er viktig for å få et godt resultat i hagen.


Til dette kan det være god hjelp i et digitalt tegneprogram.

Tenk deg at du skal legge ny parkett i stua. Skal du bygge, rehabilitere eller pusse opp? Nå har vi gode tilbud på fagbøker fra SINTEF. Se vårt utvalg og kjøp i dag.


Vi gir deg gode råd og veiledning slik at du lykkes med å møblere ditt uterom! Velkommen til oss i det grønne. Han presenterte en spesialbygget dag- og natthage, der publikum fikk oppleve et uterom få har sett maken til. Vi kan designe og bygge hager, men uterom er også så mye mer. La oss lage ditt uterom slik at det blir et sted til velvære og rekreasjon.


Vi kan legge til rette for store og små anledninger. Et rent inspirasjons og løsningsorientert møte hjemme hos deg. Fokusert på nye løsninger eller bedre utnyttelse av de eksisterende.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved god planlegging kan man få spennende og varierte hager som utvikler seg etterhvert som de blir eldre og vokser til. Vi har til sammen mer enn års erfaring i planlegging, utføring og vedlikehold av små og store prosjekter.


Trifolia Landskspasarkitekter tilbyr rådgivning og tjenester ved etablering og fornyelse av hage og uterom. Vi har mer enn femten års erfaring med et variert utvalg prosjekter, alt fra privathager og barnehager til bakgårder, næringseiendom, boligprosjekter, parker og byromsutvikling.

På NAV fikk hun en god rådgiver, og hun fikk fritak fra å søke jobb mens hun deltok på kurs hos Skape. Kurset hos Skape fikk hun dekket av NAV, og allerede i september, en måned etter å ha mistet jobben, var hun i gang med Etablererkurs hos Skape. Bruk god tid til planlegging av hagen din. Hagedesign og planlegging.


Planlegging kan gjøres hele året uansett årstid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg