fredag 20. november 2015

Servietter blå

Servietter blå

Alt til restauranten - webbshop! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest.


Servietter blå

Her har vi stilige blå servietter som passer like fint uansett anledning og som har en helt egen appell i tillegg, noe som er en fin bonus. Stativ Cupcake Fotball Blå. Servietter Marimekko Unikko blå lunch 20-pk. Herlige blå servietter til å tørke hendene på ved den finere midtsommerfesten eller eksamensfeiringen. Hold fingrene rene med disse lekre og lettmatchede servietter i en behagelig blå farge!


Fine servietter som passer godt til konfirmasjon, bryllup, bursdag og fest. Herlige marmorerte servietter med teksten Queen of Everything på ene siden og Kin. Når det gjelder dandering av servietter så kan du gå for et par klassikere: Dytt servietten nedi glassene slik at midten av servietten går ned mot bunnen i glasset og kantene stikker opp av glasset. Pakk bestikket inn i servietten og knyt rundt med pyntebånd.


Eksklusive personlige servietter med eget trykk, tekst og motiv. Alle servietter vi har oppgitt mål slik de er når de er helt utbrettet. Kaffeservietter: 25xcm. Lunsjservietter: 33xcm. Middagsservietter:40xcm.


Med utallige varianter finner du garantert noe som passer til resten av bordpynten. Uavhengig av årstid og anledning. Sett prikken over i-en på din borddekking. Billige Blå servietter – Kjøp dine Blå servietter Online – Betal om dager med Klarna. Meld deg inn i vår kundeklubb og få gode tilbud.


Tøyservietter er mer miljøvennlige enn papirservietter og er både penere og mer luksuriøse enn vanlige servietter. Tøyservietter kan brukes både til hverdag og fest - passer perfekt til anledninger som dåp, bryllup og konfirmasjon. Vår mest populære type servietter.


Flotte gråe servietter med preget mønster. Vi tilbyr et utvalg friske design, i tillegg til naturfargede alternativer for profesjonelle, i en rekke ulike kvaliteter. Vi tilbyr nå OK Compost HOME-sertifiserte servietter , som du kan legge på komposthopen i hagen hjemme.


Superfine sammen med store servietter i blått. Trend Design hadde sin spede start for år siden og ble raskt etablert i det norske markedet. Se vårt store utvalg! Velg mellom flere farger, mønstre og motiv!


Praktisk og dekorativt! Dekk på med serviettene og kombiner gjerne med andre dekorasjoner i blått og hvitt. Liten borddispenser for Tork Expressnap servietter i plast, sort. Reklamemuligheter i dispenserens vindu. Kapasitet 2servietter.


Servietter blå

Skap en hyggelig stemning rundt middagsbordet med vakre servietter i friske farger. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg