tirsdag 10. november 2015

Boogie rulle

Boogie rulle

Til beskjæring mot tak, vegger. Arbeider med ruller, som hurtig dekker en stor flate. Avstanden ordnes med en skruelås. Tydelig skala til innstilling av avstand. Beskjæringsrull ( boogie -rull) for ruller 10cm.


For rask og perfekt beskjæring på alle typer underlag. En bred fasadepensel som tar opp mye maling, for å slippe å dyppe ofte i malingen. Vårt aller beste tips er å påføre malingen først med en smal rulle , så fordele malingen jevnt ut med penselen - da kan du male opptil dobbelt så fort!


Velg riktig pensel og rulle. Denne praktiske spesialrullen er spesielt velegnet til maling av rette kanter. Mange velger listfri løsning mot tak, og da er denne rullen midt i blinken. Rullene kan med fordel dyppes i maling ved å rulle malingen på veggen eller en plate.


Boogie rulle

Svaret er minimum to pensler og helst en rull. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Denne oversikten oppdateres kontinuerlig og er kun en indikasjon på lagerstatus.


Ved stor pågang, som i kampanjeperioder, kan utvalgte varer bli utsolgt i løpet av. Produktet du leter etter heter Setterull Boogie og forhandles iallefall igjennom MAL - Malemesternes Andelslag. Ta kontakt med din lokale farvehandel så kan de nok skaffe deg dette gjennom MAL.


Elite boogie til beskæring med grov rulle. Praktisk specialrulle for maling af lige og jævne kanter. Brukte mohairrulle, som jeg fikk beskjed om å gjøre, noe som tydeligvis ikke passer helt til denne typen maling. Den tokomponente malingen til Biltema er ok, men skal du bruke rulle bør du heller investere i. Veier under det halve av hva en stålbøyle veier.


Skåner skuldre og håndledd for unødvendig belastning. Skaftet er ergonomisk utformet og kan. Rullene har høyt malingsopptak og transporterer mye maling. Så fornøyd at jeg tror det blir flere vegger med denne.


Som dere ser har vi listefritt tak, og før har jeg brukt maskeringstape opp mot taket. Denne streken har blitt alt for tykk, så nå gikk jeg til innkjøp av en sparingsrull (eller boogie rulle ?!) for å få malt lengst mulig opp mot taket. Vi trodde at begge disse løsningene skulle gjøre det lettere å male med rulle.


Men det ble dessverre ikke vår erfaring. Kort og greit ble selve malingen enda litt mer slitsom enn med rulle på skaft, og påføring av maling på rullen ble bare mer komplisert og dyrere, ikke spesielt raskere eller mer effektiv. Maling kan enkelt og for en billig penge forvandle både trerene og tidligere malte kjøkkenfronter.


Boogie rulle

Her er tipsene du trenger for å. Huset er nybygget og eieren syns det er upersonlig. Tid for hjem gjør jobben med å sette et mer personlig preg på stuen. Den unge mannen som har kontaktet Tid for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg