torsdag 12. november 2015

Møreroyal terrasseolje

Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Her finner du noen av markedets mest eksklusive varianter. Alt trevirke trenger vedlikehol også Royalimpregnert trelast.

Imidlertid er kravet til vedlikehold av Royalimpregnert trelast mindre og betydelig enklere. Nedenfor vil du finne en veiledning for hvordan du skal vedlikeholde og etterbehandle Royalimpregnert trelast. NCS fargene gir dekkende overflate.


Jeg spurte formannen hos byggmesteren om han kunne kjøpe inn en olje og litt utstyr slik at jeg selv kunne behandle kappflater, søyler og dragere. Han kjøpte noe som heter TreOlje Royal Ekstra - produsert av Norsk Royal AS. Denne kom ferdigblandet i RB.


Møreroyal syns jeg ser kjempefint ut og med kr per meter blir det ca 2kr kvm. Relevante, identifiserte bruksområder for stoffet eller blandingen, og ikke-anbefalt bruk Bruksområder Overflatebehandling av tre for utendørs bruk.

Har lagt 30mmed terrassegulv møre royal for ca 1mnd siden. MøreRoyal innehar impregneringsklasse AB. Bruksanvisning er fulgt med 2mm mellomrom samt oljing på endene. Nå har gulvet krympet til ca 4mm. Kjøp via vår store webshop.


Takk for fint og grundig svar. At det blir grått synes jeg er fint. Terrasseolje Eksklusiv liter klar ro. Var ute og prøvde å få høre litt nå, men dette byggvarehuset hadde ikke.


For etterbehandling av terrassebord. Fargepigmentene hefter bedre og strukturen gir mindre fiberreisning i treverket. Talgø: Trykkimpregnert trelast produktbeskrivelse i ProduktFakta, din kilde til markedets byggepodukter og produsenter. L i fargene: klar, brun, gul, rø setersvart og. Impregnert trelast brukes til terrasser, plattinger, levegger og utvendige trapper.


Visste du at det finnes produkter som krever mindre vedlikehold enn vanlig impregnert? Mens det for bare få år siden var lite annet å velge enn de vanlige trykkimpregnerte plankene, har butikkene nå et vidt utvalg av behandlet og ikke. Hos MAXBO finner du terrassebord som passer ditt behov.

Textrol metter og beskytter alt treverk – myke og harde treslag. Owatrol Textrol har ypperlig penetrering – bygger ikke film. Høykvalitets olje for vedlikehold av Royalimpregnert kledning til utendørs bruk.


Ubehandlet treverk Spesielt holdbare materialer som eik, lerk og robinia samt kjerneved av furu, inneholder et så høyt innslag av naturlige oljer, at de ikke krever ytterligere behandling for å motstå råteangrep. Den klare anbefales brekt før. Siste gang tror jeg var 6. MØREROYAL EKSLUSIVE TERRASSEOLJE 7LTR GRÅ RG. Gir økt hold- barhet og et friskere utseende. Til bruk på både nytt og gammelt treverk.


Jeg har tidligere brukt Fluggers terrasseolje med farge,. Under oppføringing vil det være naturlig å påføre royalolje i samme farge som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg