tirsdag 24. november 2015

Innrede lformet stue

Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Rask, enkel, lett å bruke.


Døgnåpen kunderservice. Plasser sofagruppe, tv- stue eller bibliotek i den korte enden, spisestue i den lange.

Når man skal innrede en stue er det viktig å finne en personlig flyt i fargevalget på vegger og gulv, og mellom tekstiler og møbler. Ta gjerne utgangspunkt i et maleri du liker å ha på veggen eller en personlige gjenstand som betyr mye for deg, og som du ønsker skal ha en sentral plass i stua. En stue skal dekke flere funksjoner og behov, noe som kan gjøre den utfordrende å innrede. Her er tipsene du kan bruke i ditt eget hjem for å få et vellykket resultat.


For å få en optimal stue burde du lage en god plan før du begynner med innkjøp og innredning. Men snur L til en fordel ved bruk av plass til to formål: som en levende og en spisestue. Bo Naturlig gir deg gode råd om hvordan du skal tenke dersom du skal innrede stuen , eller ommøblere den du allerede har. Grunnprinsippene får du her. Jeg har lagt ved bilder.


I stue delen er det en stor seter sofa, med sjeselong del på ene siden. Utnytt hver eneste mulighet til å skape lagringsplass. Bygg overskap helt opp til taket på kjøkkenet, eller i stuen. Har du en stor stue ? Handvärks Modular Sofa kan kombineres og arrangeres akkurat slik det måtte passe deg. Med separate moduler – en base, en side – kan den bli så lang eller tilpasses så mange hjørner du vil.


På bildet er det for eksempel to baser og tre sider, i tillegg til løse puter for ekstra komfort.

Og det kan være en utfordring å innrede et rom som skal brukes til så mye forskjellig. Ved å dele stua opp i mindre brukssoner for ulike aktiviteter, får du utnyttet det store rommet fullt, samtidig som stua blir mer ryddig og oversiktlig. Her er triksene for å lykkes med å skape klare soner i den store stua. I en avlang stue bør du ikke sentrifugere møblene mot veggene. Spisestuen bør ligger i nærheten av kjøkkenet.


En L-formet stue er som skapt for å lage avgrensede soner. Prøv en mini-sofa med plass til to (kanskje også med en sjeselong, som Astha) eller gå for en modulsofa som enkelt kan utvides og minskes avhengig av sivilstatus. Det andre bildet viser hvordan innredningen er nå. Se på denne Ellis-modellen.


Men lad det ikke afholde dig. Trekk sofaen din ut i rommet! Du kan få mest muligt ud af din stue og også nyde den. Sofaen har man kanskje hatt i mange år, noe kan man ha fått eller arvet, mens tilbehør som puter og pynt kan være kjøpt senere.


Det gjør at det kan være en utfordring å få alt til å passe sammen. Start derfor med å se på stuen med helt nye øyne. Inspirasjon til stua. Velkommen til stuegalleriet. Her finner du ulike stuemøbler i mange forskjellige stiler og størrelser.


Stuen fylles fort opp med leker og ser rotete ut på 1-2-3! Hvordan innrede stuen både fint og smart for liten og stor? Til tross for at stuen hjemme hos familien er helt fin, synes de det manglet noe.


De ønsket seg en stue med mer orden, smart oppbevaring til barnas leker og mindre fokus på tv-en. Dens merkelig form utgjør en dekorere utfordring. Selv om L gir seg perfekt til praktisk, dual-bruk plass, for eksempel en f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg